ONA EDICIONS MUSICALS

ESTUDI DE GRAVACIÓ / RECORDING STUDIO

El paisatge sonor de la Mediterrània

33

ANYS

des de 1991

QANARUSA. Volandera

 

VOLANDERA

 

En aquest disc, hi trobam peces que ens aniran genial per a no treure sa fel mentre anam agafant la forma que teníem abans. És un punt a favor per poder-nos treure el rovell i anar gaudint de les lletres tant diverses que ens mostren.

 

Parlen d’estimar, de perdonar, de xiuxiuejos, d’ombres, de l’univers i fins a l’infinit. Hi trobarem melodies aferradisses d’una flauta viveretxa, les veus de guitarra i baix que ens faran parar l’orella per la seva originalitat i una veu que encisa i et deixa embadalida. Com a toc novedós i diferenciador d’altres grups de folk  els teclats són ben presents i és molt agradable a l’oïda. Sense abusar de la percussió ens fan tenir els peus inquiets amb un simple sacseig ritmic i un baix ben marcat. Així tenen present que s’escoltin tots els detalls sense solapar-se.

 

[...] Jotes i boleros amb salero que ens fan deixar volar la imaginació per crear punts nous i fins i tot ens proposen cantar amb ells, en una fusió entre músics i balladors: ens necesitam i ens feim avenir.

 

Un disc que passarà a la història no com un qualsevol, sinó com un dels bons.

 

Madò Llucia

© ona edicions musicals 2024     Son Serra s/n 07110 Bunyola. MALLORCA  Tf. 971 613 801