ONA EDICIONS MUSICALS

ESTUDI DE GRAVACIÓ / RECORDING STUDIO

El paisatge sonor de la Mediterrània

33

ANYS

des de 1991

NOU

CD

REVOLUCIÓ, el projecte de bROOTS

 

 

bROOTS és un grup de reggae mallorquí creat el 2013 per Toni Muntaner "Xango" (veu) i Llorenç Barceló (teclats). Ben aviat s'hi incorporen Nico Soto (bateria) i Josep Castell (baix als concerts). El tema demo "Revolució" ha estat enregistrat entre 2013 i 2014, amb la col·laboració de Víctor Tugores (baix a l'estudi), Miquel Muntaner (guitarres a l'estudi), Eduard Riera (flabiol), Poli Bauzà (veus), Maria Rosselló (veus) i Miquel Brunet (enregistrament i producció) als estudis Ona Edicions de Bunyola.

 

OBJECTIU

 

El disc Revolució serà la carta de presentació de bROOTS. Ens hem proposat enregistrar-lo amb les millors condicions, tant artístiques com tècniques i de producció, perquè com diu l'escriptor Jaume Santandreu, " l'ètica pot arribar a la gent a través de l'estètica".

 

La meva il·lusió personal és fer arribar un missatge ètic a totes les persones que escoltin les nostres cançons. Un discurs compromès amb Mallorca, que es pot traslladar a altres llocs i societats, i es basa en la igualtat, el respecte i la solidaritat. Voldria que la meva visió d'un futur sostenible arribés a tothom que està obert a escoltar-la, però també a qui simplement vol gaudir de la música.

 

El reggae és una música alegre, alhora que mística i relaxant, però que sobretot serveix per a expressar-se, protestar i conscienciar. Una música que, amb optimisme, ens convida a defensar els nostres drets i actuar contra la injustícia que ens envolta. Cançons de revolta, que ens ajuden a no perdre l'esperança d'avançar cap a un món més just, especialment en moments com l'actual, on no trobam justícia enlloc.

premsa

© ona edicions musicals 2024     Son Serra s/n 07110 Bunyola. MALLORCA  Tf. 971 613 801