ONA EDICIONS MUSICALS

ESTUDI DE GRAVACIÓ / RECORDING STUDIO

El paisatge sonor de la Mediterrània

33

ANYS

des de 1991

ADROVER, HALSE i SOBOLEWSKI.

 

 

ADROVER, HALSE & SOBOLEWSKI.

 

El pianista de jazz Cosme Adrover ha enregistrat  als ESTUDIS ONA el que serà el seu pròxim treball en CD amb el títol de But Beautiful, acompanyat per la veu de Marita Halse i el contrabaix de Wojtek Sobolewski. Aquest àlbum inclourà versions  d'estàndards del jazz (Duke Ellington,  Oscar Levant, Antonio Carlos Jobim, ...) així com temes arranjats o composts per Cosme Adrover, entre d'altres.

 

COSME ADROVER

La meva passió per la música de jazz data de l’any 1953 en què vaig conèixer a Tete Montoliu, el millor pianista de jazz de la història d’aquest país i el meu referent des d’aquell mes de juliol, quan  jo formava part del conjunt de Bonet de San Pere i Juanito Coll. Vaig passar tot aquell estiu a Tito’s tocant al costat de Tete i Pilar Morales, cantant cubana, que aleshores era la seva esposa. De la meva amistat amb ells es va crear per a mi un vincle amb el jazz de manera gairebé permanent, tot i que per viure de la música he format part quasi sempre de grups i orquestres que tocaven, diguem-ne, música “comercial”: l’orquestra d’Andrés Cañas, Marimbas de Guatemala, Latin Combo i el sextet  alemany Blue Parrots em serviren per formar-me professionalment i conèixer diferents estils musicals i recórrer un poc de món.

 

A Marita Halse la vaig conèixer l’any de la seva arribada a Mallorca, 1969 /1970,  i des de llavors sempre que n’hem tengut oportunitat hem col·laborat junts. De Wojtek tenia molt bones referències a través de Miquel Brunet i de la maitexa Marita, que havia cantat amb ell amb altres grups.

 

La veritat és que ha estat un gran plaer poder comptar amb ells en aquest  projecte.

 

© ona edicions musicals 2024     Son Serra s/n 07110 Bunyola. MALLORCA  Tf. 971 613 801