ONA EDICIONS MUSICALS

ESTUDI DE GRAVACIÓ / RECORDING STUDIO

El paisatge sonor de la Mediterrània

33

ANYS

des de 1991

APROJOVE. Història de dos amors

Història de dos amors

 

En una petita vall de l’Europa del segle XI, un pastoret, senzill i humil, cau enamorat d’una bellíssima donzella, que està promesa amb un noble cavaller. A més a més, una pobra grangera està enamorada d’aquest cavaller… la tragèdia pareix pròxima. A través d’aquests quatre personatges vivim la nostra doble història d’amor, una història on els estaments socials lluiten per a mesclar-se, i on res està decidit fins al darrer moment… de tot pot passar.

 

El llenguatge usat per explicar aquesta història ens porta a clàssics com Pere i el llop o El carnaval dels animals. Els personatges, interpretats cadascun per un instrument fàcilment identificable, ens condueixen a través de les escenes d’aquesta història. Aquests instruments, acompanyats per l’orquestra, reforcen el missatge que transmet la història, combinant en un tàndem la música i el text on una part no estaria completa sense l’altra.

 

Aquest llibre que vos presentam és un llibre ple d’il·lusió. Conté la il·lusió d’un jove compositor, conté la il·lusió d’una jove dibuixant, conté la il·lusió d’uns joves músics i conté la il·lusió de tots els adults que els hem acompanyat en aquest magnífic projecte.

A les següents pàgines trobareu un conte musical. Un gènere poc freqüent allà on la música ens conta la història i allà on els personatges estan representats per instruments. Un gènere extraordinari allà on la música ens transporta cap a mons llunyans i a sentiments de tot tipus. Ens fa sentir fred, calor, alegria, tristesa, angoixa i felicitat. El text que trobareu a cada un dels capítols ens situa l’escena i la música fa la resta. Llegiu, tancau els ulls i començau el vostre viatge que arribarà fins allà on arribi la vostra imaginació.

 

Aprojove

© ona edicions musicals 2024     Son Serra s/n 07110 Bunyola. MALLORCA  Tf. 971 613 801