ONA EDICIONS MUSICALS

ESTUDI DE GRAVACIÓ / RECORDING STUDIO

El paisatge sonor de la Mediterrània

33

ANYS

des de 1991

MALLORCA SAXOPHONE ENSEMBLE & FÉLIX IBARRONDO

 

 

MALLORCA SAXOPHONE ENSEMBLE

 

El Mallorca Saxophone Ensemble és l'estructura que dóna suport al ventall ample d'iniciatives artístiques que genera l'Aula Internacional de Saxofon del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears. Des de 2006, el Mallorca Saxophone Ensemble ha presentat el seus concerts, a més de les Illes Balears, al País Basc, Aragó, Catalunya, Comunitat Valenciana, Madrid, Andalusia, Galícia, a Portugal, a Estònia i a Suècia.

 

 

FÉLIX IBARRONDO

 

Félix Ibarrondo va néixer a Oñati, Guipúscoa el 12  de juny de 1943 en una família de tradició musical. Va començar els seus estudis musicals amb el seu pare Antonino: teoria musical i harmonia. A continuació, compaginant els estudis de filosofia i  teologia, va estudiar composició musical (amb Juan Be Castafio) i piano; en aquesta doble condició, va obtenir diplomes als conservatoris de Sant Sebastià i Bilbao.

 

A París, on ha viscut des de 1969, va seguir l'ensenyament de Max Deutsch en el context dels "Grans Concerts de la Sorbona" i Henri Dutilleux i Maurice Ohana a l'Escola Superior de Música. Va ser presentat a la música electrònica en GRM.

 

Va obtenir, entre d'altres, el premi Oscar Esplà , el Premi Lili Boulanger, l'Arpa de Plata a la CECA (Espanya), al compositor jove del premi de la SACEM, Lili i Nadia Boulanger de l'Acadèmia Francesa.

© ona edicions musicals 2024     Son Serra s/n 07110 Bunyola. MALLORCA  Tf. 971 613 801