ONA EDICIONS MUSICALS

ESTUDI DE GRAVACIÓ / RECORDING STUDIO

El paisatge sonor de la Mediterrània

33

ANYS

des de 1991

NÉSTOR ZARZOSO. Tangos para tu ausencia

 

NÉSTOR ZARZOSO

 

Stravinski, Albéniz, Copland, Satie o Xostakóvitx, entre molts d’altres, van ser atrets en algun moment per la febre del tango. Potser pel mestissatge cultural del que és fruit o pel seu caràcter evolutiu, sempre constant; però és un gènere capaç d’impregnar a qualsevol músic d’eines suficients per a contar la seua pròpia història, independentment de les arrels de cadascú.

 

El tango és el vehicle que ha portat a les nostres mans aquesta història, el conte d’una absència, unes absències, unes esperes, uns passejos, uns cafès, unes marques seques d’aigua del parabrisa, les llàgrimes d’un afinador de pianos, Txai­kovski demanant pomada, Piazzolla menjant caragols, anche lontano non vorrò dimenticarti, mâo esquerda, tots aquells dois, tots eixos romanços.

 

 

Néstor Zarzoso Moliner

 

Graduat al Conservatori Superior de Música Salvador Seguí de Castelló amb el professor Juan Carlos Cornelles, amplia la seua formació endinsant-se al món de la improvisació i la música popular. Intèrpret amb experiència a concerts com a solista, de música de cambra, orquestra simfònica i big band; amb extens recorregut en distints gèneres musicals des de la clàssica fins al jazz, havent trobat la seua major expressió artística al tango. Improvisador, arranjador i compositor. Membre de l’Instituto de Educación Musical (IEM, Emilio Molina), que du a terme un renovador sistema d’aprenentatge musical basat en la improvisació i la creativitat.

 

Tangos para tu ausencia

 

Néstor Zarzoso,  piano

 

Enregistrat als Estudis Ona (Bunyola) el 2019

Producció: Miquel Brunet

Gràfica i fotos portada: Guillem R. Simó

Fotografies: Miguel Àngel Garabal

 

 

© ona edicions musicals 2024     Son Serra s/n 07110 Bunyola. MALLORCA  Tf. 971 613 801