ONA EDICIONS MUSICALS

ESTUDI DE GRAVACIÓ / RECORDING STUDIO

El paisatge sonor de la Mediterrània

33

ANYS

des de 1991

TAVERNERS, LA POR NO ÉS RES SI LA VOLEN VEURE

 

 

NOU TREBALL DE TAVERNERS

AQUESTA TARDOR.

 

El grup ha finalitzat l’enregistrament del que serà el seu segon àlbum. La formació, ara convertida en trio, ha entrat a l’estudi poc més d’un any després del llançament del seu disc de debut No hi ha temps que no torn. La bona acollida d’aquest treball ha estat un estímul per a aventurar-se en un nou projecte. Miquel Brunet es torna a posar a la producció, involucrant-se personalment en la iniciativa.

 

En aquest segon assalt el grup revisa cançons d’artistes com Coanegra, Traginada, Al-Mayurqa o Maria del Mar Bonet. No hi faltaran tampoc poetes com Rosselló-Pòrcel o Miquel dels Sants Oliver i temes populars amb lletra pròpies. En aquest treball guanyen protagonisme els instruments rock sense deixar de banda aquells tradicionals. Suposa, per tant, una passa endavant en l’evolució de la nostra música, establint ponts generacionals.

 

Artistes de fora del món del folk han col·laborat en l’enregistrament. Així, s'ha comptat amb la participació de The Full Metal Jackets, Pep Suasi, Beach Beach, Raphel Pherrer entre d’altres.

© ona edicions musicals 2024     Son Serra s/n 07110 Bunyola. MALLORCA  Tf. 971 613 801